Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MATEMATİK HAZIRLIK KURSLARI BAŞLIYOR

Engelsiz Matematik eğitim platformu, matematiği fırsatları engelleyen değil fırsatlar sunan bir ders olmasına yönelik online öğrenme ortamında gerçekleştirilecek matematik kurslarına görme engelli öğrencileri bekliyor.

Türkiye genelindeki tüm görme engelli öğrencilerin okul sınavları (9.-10.-11.) ve ulusal sınavlara (LGS-YKS) hazırlık için matematik kursumuza başvurularını yapabilir. Kurs kapsamında 10-15 kişilik sınıflarda yapılacak canlı dersler ile birlikte erişilebilir matematik ders materyalleri de sunulması amaçlanmaktadır. Derslerimiz gönüllü uzman öğretmenler eşliğinde gerçekleştirilecek olup kursumuz ücretsizdir.

6 yılı aşkındır farklı sınıf seviyelerinde gönüllülük esası ile gerçekleştirilen uzaktan matematik eğitimi, rehberlik, deneyim paylaşımları gibi her türlü imkanları bu platformda “birlikten güç doğar” düşüncesiyle bir uzman ekip olarak sizlerin matematik mücadelenize ortak olmaya geliyoruz.

YouTube kanalımızdaki önceki ders videolarını izleyebilirsiniz:

https://www.youtube.com/channel/UCnn8WMriqw0Xic9ij521gdw

 

Uzaktan matematik eğitimi için gerçekleştirilecek erişilebilir eğitim platformu hakkında gerekli bilgilendirme sizler başvuru yaptıktan sonra yapılacaktır. Mobil iletişim araçları ve bilgisayar üzerinden erişiminizi sağlayacak yönergeler kısa sürede paylaşılacaktır.

Kursa başvuru için  https://forms.gle/7MN36VH6AyBHbpLC9 adresindeki başvuru formunu doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru formunu doldurduktan sonra sizlere Engelsiz Matematik Eğitimi platformu ekibi tarafından en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. 

Öğretmenlerin uygunluk durumları göz önünde bulundurularak program hazırlanacak ve size bildirilecektir. Özellikle formunuzda iletişim bilgilerini eksiksiz ve tam bir şekilde doldurmanız gerekmektedir.

12/10/2022 tarihine kadar formun doldurulması önemlidir.

Online derslerde bize destek olacak öğretmen ve öğretmen adayı arkadaşlarımıza ihtiyacımız vardır. Başvuru için https://forms.gle/jNg3n3s82NmrqHht8 adresindeki formu doldurabilirsiniz.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.